• ارتباط با روابط عمومی در پیامرسان ایتا
لوگوی اوقاف

اخبار برگزیده

سه‌شنبه18مهر1402

12:27

399

ترویج فرهنگ وقف با توسعه موقوفات مشارکتی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: یکی از اقدامات در راستای ترویج فرهنگ وقف، توسعه موقوفات مشارکتی است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: یکی از اقدامات در راستای ترویج فرهنگ وقف، توسعه موقوفات مشارکتی است.

به گزارش روابط عمومی اوقاف استان مرکزی،حجت الاسلام عبدالله واحدی شامگاه دوشنبه در همایش استانی یاوران وقف و تجلیل از اصحاب رسانه به تشریح فواید وقف های مشارکتی پرداخت و گفت: مردم می توانند به صورت مشارکتی با دوستان و اقوام خود مالی را وقف کنند بنابراین اگر مردم آگاه باشند، راحت‌تر می‌توانند، وقف‌های جدید انجام دهند.
وی با بیان اینکه وقف سنت حسنه ای است که از گذشتگان برای ما به یادگار باقی مانده گفت:بارزترین عملی که عمر انسان را جاودانه می کند وقف است. 
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با تاکید بر اینکه مردم باید توسط رسانه‌ها با وقف‌های مشارکتی، گروهی و جمعی آشنا شوند، گفت: نقش رسانه ها در تبیین وقف های مشارکتی بسیار گسترده و مهم است.
وی بیان کرد:برای احیای این سنت نیکو باید از  طریق تشویق مردم، با  نمایش برکات وقف و  موقوفات در  جامعه و  همچنین ادای صحیح حق واقف درباره موقوفه اش اقدام کرد.
وی راه اندازی مراکز مشاوره وقف که  نیازهای روز و  عرصه های جدید برای وقف را  برای خیران آشکار سازد را از دیگر راهکارهای ترویج این سنت حسنه برشمرد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی موجود یکی دیگر از موارد ترویج فرهنگ وقف، توسعه موقوفات در قالب وقف مشارکتی است.
حجت الاسلام واحدی با بیان اینکه فاز نخست بیمارستان خوانساری با وقف مشارکتی افتتاح و به بهره برداری رسید و امروز صدها نفر از خدمات این بیمارستان بهره مند می شوند ، ادامه داد: امروزه اقدام به  ایجاد موقوفات بزرگ و  گسترده از  عهده بیشتر افراد خارج است، از  این‌رو توجه ویژه به  قالب وقف مشارکتی می تواند در  حل این معضل راهگشا باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی اضافه کرد: توزیع بیش از ۱۴ هزار سبد معیشتی به ارزش تقریبی ۸۶ میلیارد ریال، حضور فعال اوقاف در نهضت سراسری کمک‌های مومنانه به نیابت از امام عصر(عج) با عنوان قرار دوازدهم با توزیع ۱۴ هزار و ۳۸۰ سبد معیشتی به مبلغ ۸۶ میلیارد ریال، از محل درآمد موقوفات با نیت کمک به محرومان، طبخ و توزیع ۴۵۰ هزار پُرس غذای گرم به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال، راه‌اندازی چهار کارگاه آموزش و اشتغال تحت عنوان شمیم خدمت با ایجاد یک‌هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی و ۲ هزار مورد کمک به ایتام به ارزش ۶ میلیارد ریال، از مهمترین اقدامات یک سال گذشته این نهاد است.
حجت الاسلام واحدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در ۶ ماه نخست امسال، ۹۰۰ بسته نوشت‌افزار ویژه دانش‌آموزان به ارزش پنج میلیارد ریال توسط این نهاد تهیه و توزیع شد، ۳۳۰ نفر به کربلای معلی و مشهد مقدس با صرف اعتباری بالغ بر هفت میلیارد ریال اعزام شدند و ۵۰ هزار زائر در کاظمین توسط موکب امامزادگان استان مرکزی پذیرایی شدند.
وی اظهار کرد: کمک به ازدواج جوانان، آزادسازی زندانیان و دارو و درمان مستمندان به ارزش ۶ میلیارد ریال و ثبت ۲۵ وقف جدید به ارزش ۷۵۰میلیارد ریال، از دیگر توفیقات به دست آمده در ۶ ماه نخست امسال است.
وی با اشاره به پرورش ماهی در قفس بیان کرد: در کشور ما ۴۵۰ میلیون تن مجوز تولید ماهی در قفس صادر شده است، اما هم اکنون کمتر از ۹ میلیون تن فعال است و استان مرکزی به عنوان استان‌های پرچمدار در حوزه پرورش ماهی در قفس است و از آن به عنوان مگا پروژه نام برده شده است. 

تصاویر

 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 49894
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 51
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 12398539
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 8865